Χρονόμετρο

  ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ – Ν. Λαμπίδης: «Απαιτούμε τον σεβασμό από την ΕΠΣ Καβάλας»

  Δημοσιεύτηκε στις

  Πολλά παράπονα από τη διαιτησία στο ντέρμπι με τον Μ.Α. Αντιφιλλίπων εξέφρασε ο πρόεδρος του Αετού Ορφανού

   

   

  Τις έντονες διαμαρτυρίες του εκφράζει με ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του Αετού Ορφανού, Νίκος Λαμπίδης, αναφορικά με τη διαιτησία του Σταύρου Βαρελτζίδη στο χθεσινό ντέρμπι κορυφής με τον Μ.Α. Αντιφιλίππων στο γήπεδο του Οφρυνίου.

  Πιο συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

  «Για πρώτη και τελευταία φορά ανεχόμαστε μια τέτοια διαιτησία. Αν ξαναγίνουν τόσα σοβαρά διαιτητικά λάθη κατά της ομάδας μας, είμαστε αποφασισμένοι ακόμη και να αποχωρήσουμε από το πρωτάθλημα. Δεν μπορεί να μας παίζει κατ’ αυτόν τον τρόπο διαιτητής σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, μη δίνοντας στην ομάδα μας τρία πέναλτι και δύο κόκκινες στους φιλοξενούμενους. Δεν μπορεί να παίζουμε στη Θάσο με τραυματία τον τερματοφύλακά μας και να μην διακόπτεται το παιχνίδι. Ο κανονισμός είναι ξεκάθαρος. Στο άρθρο 15 του ΚΑΠ, αναφέρεται ότι σε περίπτωση τραυματισμού ποδοσφαιριστή, προπονητή, διαιτητή ή παράγοντα από φιλάθλους, τότε διακόπτεται αυτόματα ένα παιχνίδι.

  Απαιτούμε τον σεβασμό από την ΕΠΣ Καβάλας. Να μας σέβονται ως μια ομάδα που κάνει μια μεγάλη προσπάθεια τα τελευταία χρόνια κι όχι σαν να είμαστε μια ομάδα τελευταίας κατηγορίας. Κι επίσης, απαιτούμε τον σεβασμό και στον προπονητή μας, Παντελή Στυλιανού. Δεν μπορεί να αποβάλλεται από τον διαιτητή, επειδή του είπε κατά την αποχώρηση των ομάδων: “Δεν μας έδωσες δύο πέναλτι”».

   


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.