Χρονόμετρο

  ΝΕΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑ, ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΜΙΝΣΚ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ: «Ψηλώνει» το αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος»

  Δημοσιεύτηκε στις

  – Οριστικοποιήθηκαν οι νέες πτήσεις – Από τον προσεχή Μάιο η έναρξή τους 

   

   

   

  Ευχάριστα νέα πληροφορήθηκε ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα Τουρισμού, Μιχάλης Αμοιρίδης, αναφορικά με τη σύνδεση της Καβάλας με μεγάλες πόλεις από της Ρωσίας, της Λευκορωσίας και της Κεντρικής Ευρώπης.

   

  Ο κ. Αμοιρίδης ήταν προσκεκλημένος στην εκδήλωση διορισμού του επιχειρηματία Μπόρις Μουζενίδη ως επίτιμου προξένου της Λευκορωσία στη Θεσσαλονίκη, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (19/10) σε ξενοδοχείο της πόλης.

   

  Ο Μπόρις Μουζενίδης δραστηριοποιείται με επιτυχία στον τουριστικό τομέα στη Θεσσαλονίκη, αλλά και γενικότερα στη Β. Ελλάδα, ενώ πέραν του κ. Αμοιρίδη παρόντες στην εκδήλωση ήταν η υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης, Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, η αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Βούλα Πατουλίδου, ο αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής, Γιάννης Γιώργος, ο βουλευτής της Ένωση Κεντρώων, Αριστείδης Φωκάς, αλλά και ο Πρέσβης της Λευκορωσίας στη Βουλγαρία Βλαντιμίρ Βορόνκοβιτς.

   

  Στο περιθώριο της εκδήλωσης, επιβεβαιώθηκε στον κ. Αμοιρίδη η έναρξη πτήσεων από τη Μόσχα, την Αγία Πετρούπολη, αλλά και το Μινσκ της Λευκορωσίας προς το αεροδρόμιο της Καβάλας «Μέγας Αλέξανδρος». Οι πτήσεις αυτές θα ξεκινήσουν από τον προσεχή Μάιο.

   

  Παράλληλα, έχουν ήδη οριστικοποιηθεί οι συνδέσεις του αεροδρομίου της Καβάλας με τη Ζυρίχη της Ελβετίας και με το Γκέτεμποργκ της Σουηδίας.

   

   

  Δημήτρης Μπουντάς


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.