Χρονόμετρο

  ΚΑΒΑΛΑ: Απευθείας πτήσεις για Λονδίνο, Βερολίνο και Βουδαπέστη με μόνο 20 – 25 €!!!

  Δημοσιεύτηκε στις

  Με βάση αυτή την εξέλιξη, οι κάτοικοι της περιοχής θα εύχονται να μην τελειώσουν ποτέ τα έργα στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, όπου ως γνωστόν είναι κλειστός ο κεντρικός διάδρομος προσγειώσεων – απογειώσεων

   

   

   

  Να μην τελειώσουν ποτέ τα έργα στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, όπου είναι κλειστός ο κεντρικός διάδρομος προσγειώσεων – απογειώσεων, θα εύχονται οι επιτελείς του αεροδρομίου της Χρυσούπολης, που βλέπουν την έλευση μεγάλων εταιρειών να αυξάνει την επιβατική κίνηση στη -συνήθως υποτονική- περίοδο του χειμώνα.

   

  Μέχρι και τον χειμώνα του 2016, τη Χρυσούπολη επέλεγαν προσωρινά οι εταιρείες κι αυτό, εφόσον προκαλούνταν προβλήματα για την προσγείωση στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης λόγω ομίχλης.

   

   

  Φτηνές αποδράσεις για μεγάλες πόλεις της Ευρώπης

   

  Η φετινή ιδιαιτερότητα στο πτητικό πρόγραμμα του αεροδρομίου της Καβάλας άνοιξε φαρδιά – πλατιά τον δρόμο για φτηνές αποδράσεις σε μεγάλες πόλεις του εξωτερικού, αφού τα εισιτήρια για πτήσεις προς Λονδίνο και Βερολίνο ή Βουδαπέστη, μετ’ επιστροφής, κοστίζουν μόνο 40 ή 50 ευρώ και με ανταποκρίσεις προς άλλους προορισμούς της Ευρώπης!

   

  Από τον Δεκέμβρη, από το αεροδρόμιο της Καβάλας πετάνε μεγάλες αεροπορικές εταιρίες low cost (χαμηλού κόστους) όπως η EasyJet. Ο αεροπορικός κολοσσός δεν επέλεξε το αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος», επειδή βρήκε μεγάλη αγορά αλλά λόγω των έργων στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης.

   

  Οι πτήσεις αυτές θα συνεχιστούν τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο. Με την EasyJet μπορεί κάποιος να πετάξει από τη Χρυσούπολη προς το Λονδίνο και να επιστρέψει, με εισιτήρια που κοστίζουν 50-60 ευρώ (τελική τιμή με φόρους για πήγαινε – έλα), ενώ αντίστοιχα ή και ακόμη χαμηλότερες τιμές έως και 40 ευρώ μετ’ επιστροφής, έχουν και τα εισιτήρια για Βερολίνο.

   

  Μέσω Λονδίνου και μέσω Βερολίνου, δηλαδή μέσω των πόλεων με τις οποίες συνδέεται απευθείας το αεροδρόμιο της Χρυσούπολης από την EasyJet τον χειμώνα, μπορεί κάποιος να ταξιδέψει και στην υπόλοιπη Ευρώπη, αλλάζοντας βέβαια αεροπλάνο. Οι απευθείες πτήσεις της EasyJet είναι προς Λονδίνο, Μάντσεστερ και Βερολίνο.

   

  Το ίδιο συμβαίνει και με την εταιρεία Eurowings (απευθείας σύνδεση με τρία γερμανικά αεροδρόμια, της Στουτγάρδης, του Ντίσελντορφ και της Κολονίας, ενώ μέσω ανταποκρίσεων πετά σε όλη την Ευρώπη), αλλά και τη Wizzair, μια άλλη εταιρία low cost, η οποία πετάει απευθείας από την Καβάλα για την πρωτεύουσα της Ουγγαρίας (Βουδαπέστη), αλλά και για την πόλη της Γεωργίας, Κουτάισι.


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.