Χρονόμετρο

  ΑΕ ΚΑΒΑΛΑΣ: Στις 22/7 η έναρξη προετοιμασίας της Α.Ε. Καβάλας

  Δημοσιεύτηκε στις

  Την Τετάρτη 22 Ιουλίου θα ξεκινήσει η προετοιμασία της Α.Ε. Καβάλας, σύμφωνα με όσα αναφέρει το Διοικητικό Συμβούλιο των «κιτρινόμαυρων», ενώ ενημερώνει για τα φιλικά της ομάδας, αλλά και για την ανανέωση της συνεργασίας με εννέα ποδοσφαιριστές από τον περυσινό κορμό. Αναλυτικά:

  «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Α.Ε.Κ. Καβάλας κάνει γνωστά τα εξής:

  1. Ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο με τους ποδοσφαιριστές, Χρήστο Ντελμεκούρα, Κορδήστι Φλοριάν, Παύλο Δεληγιάννη, Κοσμά Ελευθεριάδη, Θεόφιλο Αντωνάκη, Βασίλη Λευθέρη, Πάρη Σεμερτζίδη, Δημήτρη Στερνιώτη και Αθανάσιο Ίσα.
  2. Μάλιστα να σημειώσουμε ότι ο τερματοφύλακας μας Κώστας Χαδόλιας, παρά τις σημαντικές προτάσεις που δέχθηκε ο σύλλογος μας από ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες στην Α.Ε.Κ. Καβάλας ενώ το ίδιο ισχύει και για τον έμπειρο ποδοσφαιριστή μας Χρήστο Ντελμεκούρα του οποίου το ήθος αποτελεί, φωτεινό παράδειγμα για τους δεκάδες νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές μας που πλαισιώνουν το Ανδρικό αλλά και Εφηβικό μας τμήμα. Παράλληλα ενημερώνουμε ότι θα ακολουθήσουν και άλλες ανανεώσεις ποδοσφαιριστών οι οποίοι προέρχονται από το περυσινό ρόστερ της ομάδας μας, όπως και εκείνες οι μεταγραφικές κινήσεις; που απαιτούνται σε συνεργασία με τον νέο προπονητή μας Ιωάννη Γκιόκα, για τον «εμπλουτισμό» του έμψυχου δυναμικού της ομάδας μας.
  3. Η προετοιμασία του Ανδρικού τμήματος της Α.Ε.Κ Καβάλας ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Καβάλας, υπό την καθοδήγηση

  του νέου προπονητή μας Ιωάννη Γκιόκα έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει την Τετάρτη 22 Ιουλίου ενώ κατά τη διάρκεια της θα δοθούν μία σειρά φιλικών αγώνων που είναι τα εξής:

  1η Αυγούστου: Α.Ε. Καβάλας-Α.Ο.Κ.

  8 Αυγούστου: Θράκη Γραβούνας-Α.Ε. Καβάλας

  12 Αυγούστου: Νέα Καρβάλη-Α.Ε. Καβάλας

  19 Αυγούστου: Ελπίδα Κρυονερίου-Α.Ε. Καβάλας

  26 Αυγούστου: Κεραυνός Κρηνίδων-Α.Ε.Κ Καβάλας».


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.