Χρονόμετρο

  AE ΚΑΒΑΛΑΣ: Ευχές για παραμονή και υποσχέσεις για γήπεδο στην κοπή πίτας της ΑΕΚ

  Δημοσιεύτηκε στις

  Το ανδρικό τμήμα της ΑΕ Καβάλας έκοψε το βράδυ της Πέμπτης (15/1) την βασιλόπιτα του στο «Κουτούκι του Σαρρή», παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Θόδωρου Μαρκόπουλου, της δημάρχου Δήμητρας Τσανάκα και της προέδρου του Νομικού Προσώπου «Αλληλεγγύη», Ευαγγελίας Δρακονάκη.

  Ο πρόεδρος του συλλόγου Σταμάτης Τσάμαρης, αφού έδωσε τις ευχές του για καλή χρονιά, με υγεία, τόνισε ότι η ΑΕΚ είναι «χρυσορυχείο», συμπληρώνοντας ότι είναι αισιόδοξος για την επίτευξη της παραμονής.

  Ο αντιπεριφερειάρχης Θ. Μαρκόπουλος, δηλωμένος ΑΕΚτσής, υπογράμμισε ότι ο σύλλογος πρέπει να πρωταγωνιστεί, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο μεγάλο όνειρο των «κιτρινόμαυρων», τη δημιουργία ενός ιδιόκτητου χώρου άθλησης, υπογραμμίζοντας: «Θα βοηθήσω όσο μπορώ, ώστε να γίνει ένα γήπεδο στην ΑΕΚ».

  Η δήμαρχος Καβάλας, Δ. Τσανάκα, δήλωσε κι αυτή φανατική ΑΕΚτσού και αφού σημείωσε ότι η ΑΕ Καβάλας έχει μεγάλο μέλλον και την περιμένουν δόξες, υποσχέθηκε να βοηθήσει όπως μπορεί.

  Στην μεγάλη πίτα, το φλουρί βρέθηκε στο κομμάτι της ομάδας και θεωρήθηκε γούρι για τη συνέχεια της προσπάθειας στη Λίγκα της ΕΠΣ Καβάλας, ενώ στα πιτάκια το τυχερό φλουρί κέρδισε ο νεοαποκτηθείς (από τον Κεραυνό Πέρνης) Παύλος Δεληγιάννης και πήρε ως δώρο ένα χρηματικό ποσό.

   

  AE ΚΑΒΑΛΑΣ-ΠΙΤΑ (1) AE ΚΑΒΑΛΑΣ-ΠΙΤΑ (2) AE ΚΑΒΑΛΑΣ-ΠΙΤΑ (3) AE ΚΑΒΑΛΑΣ-ΠΙΤΑ (4) AE ΚΑΒΑΛΑΣ-ΠΙΤΑ (5) AE ΚΑΒΑΛΑΣ-ΠΙΤΑ (6) AE ΚΑΒΑΛΑΣ-ΠΙΤΑ (7)


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.