Χρονόμετρο

  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ

  Δημοσιεύτηκε στις

  Η Ακαδημία ποδοσφαίρου της ΑΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ  συνδιοργανώνει μαζί  με την Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας την ημερίδα με θέμα: « ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ»

  Κεντρικός ομιλητής της ημερίδας μας θα είναι ο Προπονητής της Δόξας Δράμας Στάικος Βεργέτης

  Η Ακαδημία ποδοσφαίρου της ΑΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ καλεί όλους τους γονείς και κηδεμόνες των αθλητών  όπως και όλους τους αθλητές της , να παρακολουθήσουν την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ και ώρα έναρξης 19:00 μμ, στην αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης την εκδήλωση της.

  Η Ημερίδα της ΑΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ είναι ανοιχτή για όλες τις ομάδες του Νομού όπως επίσης και για όλους τους παράγοντες- προπονητές – γονείς – και ποδοσφαιριστές.

  Το θέμα της ημερίδας  είναι άκρως ενδιαφέρον και επίκαιρο για όλους και με εισηγητή έναν άνθρωπο τον ΣΤΑΙΚΟ ΒΕΡΓΕΤΗ που αν και ασχολείται επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο δείχνει πάντα έμπρακτα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα τμήματα υποδομής και τους μικρούς ποδοσφαιριστές.

  ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ .


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.