Χρονόμετρο

  ΑΕ ΚΑΒΑΛΑΣ: Κι επισήμως νέος τεχνικός ο Γιάννης Γκιόκας

  Δημοσιεύτηκε στις

  Την επισημοποίηση της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιάννη Γκιόκα ανακοίνωσε χθες το απόγευμα η ΑΕ Καβάλας, εκδίδοντας και σχετικό δελτίο Τύπου.

  Ο Γ. Γκιόκας προέρχεται από μακρά θητεία σε επαγγελματικούς συλλόγους, εργαζόμενος στο πόστο του προπονητή φυσικής κατάστασης, ενώ κατά το παρελθόν είχε περάσει για μικρό χρονικό διάστημα από τον πάγκο του Α.Σ. Παγγαίου. Το δελτίο Τύπου αναφέρει αναλυτικά:

  «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Α.Ε.Κ. Καβάλας κάνει γνωστά τα εξής:

  Καλωσορίζει στην μεγάλη ποδοσφαιρική “οικογένειά” της, τον προπονητή Γιάννη Γκιόκα, ο οποίος αναλαμβάνει υπεύθυνος της ανδρικής ομάδας η οποία και τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της League της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας.

  Ο προπονητής Γιάννης Γκιόκας, που διαθέτει ένα ιδιαίτερα πλούσιο βιογραφικό από την μέχρι σήμερα επαγγελματική δραστηριότητα που έχει αναπτύξει, έχει εργαστεί σε επαγγελματικούς συλλόγους, αλλά και ως υπεύθυνος τμημάτων υποδομής. Στην πολύχρονη επαγγελματική του δραστηριότητα ο Γιάννης Γκιόκας, εργάστηκε στις ΠΑΕ Καβάλα, Ολυμπιακός Βόλου, Δόξα Δράμας, Παναχαϊκή, Λεβαδειακό, ΑΕΛ, Πανσερραϊκό, Αστέρα Τρίπολης, καθώς και στην ομάδα του Α.Ο. Χαϊδαρίου.

  Επίσης να αναφέρουμε ότι ο  Γιάννης Γκιόκας είναι απόφοιτος του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Αθηνών, με ειδικότητα Προπονητική Ποδοσφαίρου».


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.