Χρονόμετρο

  Ποιες αρχές και ποιες αξίες;

  Δημοσιεύτηκε στις

  Δεν θέλουμε να αμφισβητήσουμε τις αρχές και τις αξίες που δηλώνει ότι διαθέτει και υπηρετεί ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Κώστας Αντωνιάδης, αλλά νομίζω ότι κάπου τα έχει μπερδέψει και καλά θα κάνει να μην τις επικαλείται, γιατί εκτίθεται, αφού οι πολιτικές του επιλογές δεν χαρακτηρίζονται από αυτές.

   

  Αφορμή γι’ αυτό το σχόλιο τα όσα είπε ο κ. Αντωνιάδης σε τοπική εφημερίδα, την περασμένη εβδομάδα, όπου επισήμανε ότι δηλώνει ότι λόγω των αρχών και αξιών που υπηρετεί, στηρίζει το Χρήστο Μέτιο.

   

  Δεν θα σταθούμε στο γεγονός ότι ενώ τον καλέσαμε να διαψεύσει την φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται το αυτοκίνητό του, να έχει παρκάρει σε θέση για ανάπηρους, αλλά δεν το έκανε. Όπως δε διέψευσε αυτό για το οποίο έχει κατηγορηθεί, ότι δηλαδή χρησιμοποιεί το υπηρεσιακό αυτοκίνητο, για ιδιωτικές του δουλειές. Δεν θέλουμε να βγάλουμε συμπεράσματα, αυτά τα αφήνουμε σε εσάς.

   

  Εμείς θα σταθούμε στις καθαρά πολιτικές του επιλογές. Για παράδειγμα δεν έχει ενοχληθεί που η δικαιοσύνη διερευνά το σκάνδαλο εκατομμυρίων για τα κουνούπια, το οποίο έγινε επί των ημερών του κ. Μέτιου;  Δεν το ενοχλεί που ο κ. Μέτιος έχει κατηγορηθεί για πλαστογραφία των υπογραφών πρώην υπαλλήλων της προσωπικής του επιχείρησης; Και αν δεν το ενδιαφέρουν αυτά, γιατί μπορεί να απαντήσει ότι δεν έχει τελεσιδικίσει η δικαιοσύνη, να τον ρωτήσουμε για την πεσμένη γέφυρα στον ποταμό Κομψάτο; Το γεγονός ότι λόγω πολιτικής ανικανότητες δεν έχει βρεθεί λύση για την πεσμένη γέφυρα, δύο χρόνια τώρα δεν απασχολεί τον κ. Αντωνιάδη;

   

  Κι αν αυτά τα θέματα του πέφτουν λίγο μακρινά, να έρθουμε στα πιο δικά μας. Το γεγονός ότι με ευθύνη της Περιφέρειας γυρίστηκε ένα βίντεο από το οποίο απουσιάζει η Θάσος, η Καβάλα και τα προϊόντα του τόπου μας, αυτό δεν είναι θέμα που απασχολεί τον κ. Αντωνιάδη; Γιατί αν δεν νοιώθει την ανάγκη να διαφημίσει τον τόπο του ο κ. Αντωνιάδης, για να προσελκύσει τουρισμό, για πιο έργο θέλει να τον ψηφίσουν οι καβαλιώτες; Αν δηλαδή οι αρχές και οι αξίες που λέει ότι έχει ως πολιτικός, δεν είναι η πυξίδα για να υπηρετήσει τον τόπο του, τότε γιατί πολιτεύεται και γιατί στηρίζει τον κ. Μέτιο;


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.