Χρονόμετρο

  Α.Σ ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ: Ευχαριστεί τα Λιπάσματα Καβάλας

  Δημοσιεύτηκε στις

  Ο Πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του ΑΣ Νέστου εκφράζουνε τις θερμές ευχαριστίες τους, στο εργοστάσιο Λιπασμάτων Καβάλας και τον Γενικό Διευθυντή κ. Αλέξανδρο Γιαννίκο, για την χορηγία χρηματικού ποσού, για τις ανάγκες της ομάδας .

  Σε ανακοίνωση τους τονίζουν ότι «Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον συνδημότη και πρόεδρο των εργαζομένων στα λιπάσματα Καβάλας κ. Βασίλειο Κοργιανόγλου , που τα τελευταία χρόνια είναι δίπλα μας και μας στηρίζει στον αγώνα μας.

  Επίσης να ευχαριστήσουμε την εταιρία ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ που συνεχίζει και αυτή την χρονιά να στηρίζει την προσπάθεια που κάνει ο Σύλλογος στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής που συμμετέχει . Ο Σύλλογος για να ανταποδώσει την βοήθεια αυτή έχει τυπώσει το λογότυπο της ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ στην πρώτη αγωνιστική εμφάνιση και διαφημίζει την εταιρία σε όλα τα παιχνίδια που παίζει στον 1° όμιλο της Γ’ Εθνικής .

  Ευχαριστούμε για την στήριξη και ευχόμαστε καλές δουλειές».


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.