Χρονόμετρο

  63o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΙΛΙΠΠΩΝ: ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

  Δημοσιεύτηκε στις

  Ενημερώνουμε το κοινό ότι, σύμφωνα με ανακοίνωση της διεύθυνσης της Καλλιτεχνικής Εταιρείας Θεάτρου, όπως παρατίθεται παρακάτω, η παράσταση «Μικροί Κύριοι – Μικρές Κυρίες: η δύναμη της φιλίας», η οποία ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη 29/7 στο Φρούριο Καβάλας, ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ.

   

  Ανακοίνωση Καλλιτεχνικής Εταιρείας Θεάτρου

   

  Η Καλλιτεχνική Εταιρεία Θεάτρου ανακοινώνει την παύση της περιοδείας της παράστασης “Μικροί Κύριοι – Μικρές Κυρίες: η δύναμη της φιλίας”, λόγω προβλημάτων που προκύπτουν από την πανδημία του νέου κορωνοϊού.

  Όσοι αγόρασαν εισιτήρια ηλεκτρονικά, θα λάβουν άμεσα επιστροφή των χρημάτων τους με τον ίδιο τρόπο που έγινε η πληρωμή. Όσοι αγόρασαν από τα σημεία προπώλησης, μπορούν να κάνουν εξαργύρωση των εισιτηρίων τους στα ίδια σημεία.

   

  Το μήνυμα της διεύθυνσης

  Το περιβάλλον όπως έχει διαμορφωθεί μετά την επέλαση της υγειονομικής κρίσης λόγω του νέου κορωνοϊού, καθιστά αδύνατη  τη συνέχιση της περιοδείας της παράστασης “Μικροί Κύριοι – Μικρές Κυρίες: η δύναμη της φιλίας”. Ευχόμαστε σύντομα οι συνθήκες να μας επιτρέψουν να ταξιδέψουμε και πάλι το έργο αυτό σε όλη την Ελλάδα. Ευχαριστούμε θερμά το κοινό και τους επαγγελματίες της ενημέρωσης που στήριξαν αυτή μας την προσπάθεια.

   

  Με εκτίμηση

  Παυλίνα Χαρέλα

   

   

  Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας 2510. 220876 – 7 ώρες γραφείου.

   

   

   

  ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.