Χρονόμετρο

    ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Μεντεσίδης αντί Κεσαπίδη

    Δημοσιεύτηκε στις

    Αλλαγή τεχνικής ηγεσίας στον Βρασίδα μια εβδομάδα πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα

     

    Αλλαγή τεχνικής ηγεσίας πριν καλά-καλά ξεκινήσει η αγωνιστική περίοδος για τον Βρασίδα Νέας Περάμου. Ο Σωκράτης Κεσαπίδης, που ανέλαβε το στήσιμο της ομάδας και την προετοιμασία, λόγω διαφωνιών με μέλος της διοίκησης αποχώρησε από τον πάγκο των «κοκκινόμαυρων» το βράδυ της Παρασκευής και στη θέση του ήρθε ο Γιάννης Μεντεσίδης,

    Ο Μεντεσίδης τα τελευταία χρόνια βρισκόταν στο τιμόνι του Μ.Α. Ορφανιου, όμως το δέλεαρ της Λίγκας ήταν μεγάλο και φυσικά αποδέχτηκε κατευθείαν την πρόταση της διοίκησης του Βρασίδα, κάνοντας μάλιστα το απόγευμα της δευτέρας και την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα.

     

    Ναζιανζός: Επτά τα νέα πρόσωπα

    Επτά είναι οι νέες μεταγραφές στον Ναζιανζό, που πραγματοποιήθηκαν στη διάρκεια του καλοκαιριού. Παίκτες της ομάδας της Νέας Καρβάλης είναι οι Θανάσης Παυλίδης (Κ-20 ΑΟΚ), Ευθύμης Τοκταρίδης, Πάρης Παντελόπουλος, Γιώργος Κοπανάκης (Ατρ. Χαλκερού), Νίκος Χατζηβασιλειάδης (Ορφέας Ελευθερούπολης), Γιάννης Παπαδόπουλος (Κεραυνός Κρηνίδων) και Δημήτρης Γκορόγιας (Κ-20 Δ. Δράμας).

    Αποχώρησαν οι Αιμ. Εμινίδης, Νίκος Μπαλάσης, Ιορδάνης Σισμανίδης, Γιώργος Παπαδόπουλος, Αναστάσιος Παπαναστασίου, Γιορμπαλίδης (στον Βύρωνα) και Αν. Ιωαννίδης.

    Στο Χαλκερό, ομάδα με την οποία είναι ουσιαστικά συγκοινωνούντα δοχεία με τον Ναζιανζό, θα παίζουν φέτος οι Ιορ. Σισμανίδης, Γ. Παπαδόπουλος, Πέτρος Παπαδόπουλος, Γιάννης Καλαϊτζής, Ζαχαριάδης, Βασίλης Εμινίδης, Στέργιος Χρόνης, Ιωάννης Λαφιωνάτης, Μάκης Χατζηβασιλειάδης, Νίκος Ταμανάς, Σταύρος Ρήγας και Σπύρος Πεσκελίδης.

     

    Το πρόγραμμα των πρώτων αγωνιστικών στην ΕΠΣ Καβάλας

    Η ΕΠΣ Καβάλας έχει καταρτίσει το αγωνιστικό πρόγραμμα των πρώτων τεσσάρων αγωνιστικών μέχρι τις 6 Οκτωβρίου, αναφορικά με ποιες κατηγορίες θα παίζουν κάθε εβδομάδα. Πιο αναλυτικά, κατά την πρεμιέρα (14-15 Σεπτεμβρίου), στο γήπεδο θα είναι όλες οι ομάδες της Λίγκας (1ος και 2ος όμιλος), ενώ το ίδιο ισχύει για Α’ και Β’ κατηγορία (1ος και 2ος όμιλος).

    Το Σαββατοκύριακο 21-22 Σεπτεμβρίου 2013 θα γίνει η 2η αγωνιστική στη Λίγκα (1ος και 2ος όμιλος), η 2η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας (1ος και 2ος όμιλος) και η 2η αγωνιστική Β’ κατηγορίας (1ος όμιλος). Ρεπό έχουν οι ομάδες του 2ου ομίλου της Β’ κατηγορίας.

    Το Σαββατοκύριακο 28-29 Σεπτεμβρίου 2013 στη σέντρα θα είναι οι δύο όμιλοι της Λίγκας στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, όπως και οι αντίστοιχοι της Α’ κατηγορίας (1ος και 2ος όμιλος), θα γίνει η 2η αγωνιστική Β’ κατηγορίας στον 2ο όμιλος, ενώ ρεπό έχουν οι ομάδες του 1ου ομίλου της Β’ κατηγορίας.

    Τέλος, το Σαββατοκύριακο 5-6 Οκτωβρίου 2013 στα γήπεδα θα βρεθούν όλες οι ομάδες, πλην αυτών του 2ου ομίλου της Α’ κατηγορίας, που θα κάνουν το ρεπό τους.


    Δημοσιεύτηκε στις 0

    Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.