Χρονόμετρο

    Αρχιτεκτονική ξενάγηση στην Καβάλα

    Δημοσιεύτηκε στις

    Ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Νομού Καβάλας στα πλαίσια της συμμετοχής του στη διοργάνωση, από το Δήμο Καβάλας και  τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ», της φιλοξενίας της  «2ης Μπιενάλε Αστικής και Αρχιτεκτονικής Αποκατάστασης -Biennale del Restauro Architettonico & Urbano -BRAU2» που θα πραγματοποιηθεί στην Καβάλα στις 23 έως και  26 Οκτωβρίου 2013, οργανώνει την Τετάρτη  23-10-2013 και ώρα 17:00 Αρχιτεκτονικό Περίπατο στα νεοκλασικά κτίρια της πόλης μας με υπεύθυνη την κα. Φωφώ  Γουναροπούλου.

    Σημείο συνάντησης του περιπάτου θα είναι  το Κτίριο του  1ου Γυμνασίου Καβάλας (Παλιό Αρρένων) και τέλος το κτίριο του Δημοτικού Ωδείου, ακολουθώντας μια διαδρομή μεταξύ των οδών Κ. Ποιητού – Ελλ. Δημοκρατίας – Ομονοίας – Π. Μελά – Μ. Αλεξάνδρου – Πλ. Καπνεργάτη – Κύπρου – Φιλίππου και Τ. Προδρόμου και Ελ. Βενιζέλου. Με τον τρόπο αυτό δίνεται η δυνατότητα να ανακαλύψουμε τον πλούτο των ιστορικών μας κτιρίων, που μαρτυρούν καθημερινά την αξιόλογη αρχιτεκτονική και πολιτιστική κληρονομιάς της Καβάλας.


    Δημοσιεύτηκε στις 0

    Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.