Χρονόμετρο

  ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

  Δημοσιεύτηκε στις

   Παρουσίαση επιπέδου ομάδας που αγωνίζεται στα εθνικά πρωταθλήματα πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης η διοίκηση του Ηρακλή Καβάλας σε κεντρικό καφέ της πόλης λίγα μόλις 24ωρα πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της για το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας ΕΚΑΣΑΜΑΘ, στην πρεμιέρα του οποίου καλείται να αντιμετωπίσει αύριο το απόγευμα στις Σέρρες τον Α.Ο. Σερρών.

  Την εκδήλωση προλόγισε ο γενικός γραμματέας, Κώστας Παπαπαναγής και στη συνέχεια ο πρόεδρος της ομάδας, Λάκης Γοργίας, αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, σημείωσε ότι πρέπει να γίνει ευρέως γνωστή η δράση του Ηρακλή Καβάλας και το έργο που επιτελείται.

  «Είναι υποχρέωση, όχι μόνο των μεγάλων ομάδων, αλλά και αυτών από μικρότερες κατηγορίες να παρουσιάζουν τις ομάδες τους, τους παίκτες τους, που ματώνουν και ιδρώνουν τις φανέλες, με μόνο κέρδος την αγάπη τους για το άθλημα».
  Ακόμη, πρόσθεσε ότι οι παίκτες της ομάδας μας προσφέρουν και σε άλλους τομείς, πέραν του αγωνιστικού μέρους, ευχαριστώντας τους θερμά για τη συμβολή τους.

  Εν συνεχεία, τον λόγο πήρε ο Δραμινός προπονητής Ραδής Θεοδωρίδης, γνώριμος στο καβαλιώτικο κοινό από τη δουλειά του στην Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας το 2003 και στον Γ.Σ. Ελευθερούπολης την τριετία 2005-2008.

  «Επέστρεψα μετά από 10 χρόνια στον… τόπο του εγκλήματος, αφού είχα συνεργαστεί με την Ένωση το 2003 στο ξεκίνημα του συλλόγου. Δέχθηκα με χαρά την πρόταση των ανθρώπων του Ηρακλή. Στην ομάδα υπάρχει διάθεση απ’ όλους κι αυτό που έχω να πω είναι ότι στο τέλος θα κάνουμε ταμείο για το αν η πορεία μας ήταν πετυχημένη ή όχι», ο οποίος αντικατέστησε στη διάρκεια της προετοιμασίας τον Κώστα Λογοθέτη, που μετατέθηκε στη Βοιωτία.

  Κατόπιν ακολούθησε η παρουσίαση των παικτών, οι οποίοι ήταν όλοι παρόντες ντυμένοι με τα χρώματα της ομάδας, πλην του Κώστα Χατζάτογλου, ο οποίος απουσίαζε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.
  Τέλος, ο Κ. Παπαπαναγής ευχαρίστησε την ομάδα των χορηγών, με την ευχή να έρθει μια καλή αγωνιστική χρονιά, με επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς!

  Έφορος της ομάδας είναι ο Στέλιος Καρασάββας, ενώ την ομάδα βοηθούν από τον τομέα τους ο ρεφλεξολόγος Θόδωρος Πιπέρης και ο φυσικοθεραπευτής Χρήστος Γεωργιάδης. Πριν λίγες μέρες σηκώθηκε στον «αέρα» το blog του συλλόγου: http://irakliskavalas.blogspot.gr.
  Το ρόστερ του Ηρακλή 2013-14

  Βουδουλάκης Γιώργος – 29, σέντερ

  Γερακίδης Νικόλάος – 28, πάουερ φόργουορντ

  Γοργίας Βασίλειος – 24, 2-3

  Γοργόνης Νικόλαος – 17, 2-3

  Ζεκάι Νέστορας – 18, πλέι μέικερ

  Καραμανώλης Κοσμάς – 18, σέντερ

  Κουκουτίνης Μάνθος  – 19, 3-4

  Μακρίδης Παναγιώτης – 29, πλέι μέικερ

  Ναρλής Άκης  – 18, 4

  Ντιπ Κων/νος  – 20, πλέι μέικερ

  Παπαδόπουλος Όμηρος – 28, 3-4

  Σιώρας Παναγιώτης – 30, 1-2

  Τουρπεσλής Ιορδάνης – 20, 2-3

  Χατζάτογλου Κων/νος – 33, σέντερ

  Χρυσαφούδης Κώστας – 19 σέντερ

  Ψύλλιας Ανδρεας – 24 πλέι μέικερ

  Προπονητής: Ραδής Θεοδωρίδης


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.